Magazin, Magazin Haberleri, Magazinevin.com

Site Rengi

2019 İlkbahar alımlılık trendleri parlak gözler her yerde!

19.02.2021
178
2019 İlkbahar alımlılık trendleri parlak gözler her yerde!

Güzellik trendlerini yakından peşine düşüp takip edenler için 2019 İlkbahar sezonunun en çok tercih edilen çekicilik trendlerini elmaelma.com okurları için bir araya getirdik! Göz makyajından tutun sezonun en çok seçim edilen renklerine kadar aradığınız ne varsa her şeyi haberin devamında bulabilirsiniz…

AYDINLIK VE DOĞAL GÖZ MAKYAJI!

Geçtiğimiz yıllarda mat ve nude tonların ön planda olduğu sezon bundan böyle geride kaldı! Sim sim olmayan ancak parlak, yanarlı dönerli canlı renkte farların olduğu bir sezona antre yapıyoruz. Göz kapakların daha saplıklı görünmesi için nude tonlarda parlak farlara 2019 İlkbahar sezonunda yer verebilirsiniz.

RENGARENK EYELİNERLAR!

2019 İlkbaharda en ilgi çeken makyaj modellerinden biri de ten makyajını doğal bırakıp gözlerde renkli eyeliner sürebilirsiniz. Her kombine düzen sağlayacak renkli eyeliner modasına sizde katılabilirsiniz!

2019’UN TREND SAÇ KESİMLERİ!

Eski dönemin uzun saç modası her geçen yıl yerini kısa modellere bırakıyor. Renkli boyaların çoğunlukla karşımıza çıktığı bu sezonda kısa saçlarda yıka çıkar saç boyaları yer alıyor. Her hafta saçlarınızı istediğiniz ayrı bir renge boyayarak saçlarınızın yıpranmasına engel olabilirsiniz.

SEZONUN FAVORI RENKLERİ NELER?

Mercan renginin sezonun trend rengi seçildi. Ancak sadece mercan rengi yok bununla birlikte kırık beyaz, mercan renginin tonları toz pembe, turuncu ve kırmızı renklerin baskın olacağı alımlılık trendlerinde siz de mutlaka bu tonları seçim edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.