Magazin, Magazin Haberleri, Magazinevin.com

Site Rengi

2021 Tırnak Bakım Teklifi

01.04.2021
190
2021 Tırnak Bakım Teklifi

Bedelli okurlarımız; Tırnaklarımızın bakımını yaparken dikkat edeceğimiz ehemmiyetli hususlar vardır bunlardan kimilerini siz bedelli okurlarımızla paylaşacağız. Bu 7 yolla hem tırnaklarınıza doğru bakım yapacak hemde bakım sonrasında uzun bir vakit koruma altına alacaksınız. Tırnak bakımı insan yaşamında kimi şahsın umursadığı kimininse yalnızca tırnak kesiminden ibaret olan bakım stilidir. Oysa tırnak bakımı insan sıhhatini tehdit eden mikropları barındıran umursanmadığında hastalığa yol açan ve de el ve ayak görünümünü etkileyen fiziki bozukluklarında başlıca nedenlerindendir. Bakımlı tırnaklara kavuşmak için kesinlikle bir kuaföre ya da hoşluk merkezine gidip saatler tüketmenize gerek yok. Kısa zamanda daha pak ve sıhhatli tırnaklara konutunuzda kendi uygulayacağınız bakımla sahip olabilirsiniz. Hem parasal hemde manevi bedellerinizi gözetmiş olursunuz.  Unutmamalıyızki yakalayacağımız herşey ellerimizden geçer. İşte size bahsettiğimiz 7 yolla tırnak bakımı. Yalnızca Www.Kadinay.Net Farkıyla..

tirnak-bakim-oneriisi.jpg

1 – Bakımlı tırnaklara kavuşmak için kesinlikle bir kuaföre ya da hoşluk merkezine gidip saatler tüketmenize gerek yok. Evvel, ellerinizi sıcak suyla ve bol sabunla yıkayın. Bir fırçayla tırnaklarınızı fırçalayın. Tırnak çevresinde oluşan, kutikül denilen, ölü teni tırnağınıza doğru iterek harekâta başlayın. Şayet çok fazla kutikül varsa, minik makas dayanağıyla onları arının. Daha sonra tırnaklarınızı istediğiniz boyda kesin.
2 –  Tırnaklarınız sarı ve mat mı görünüyor? Bir limonu ikiye kesin ve tırnaklarınızı limonla ovuşturun. Kısa zamanda farkı göreceksiniz.
3 Ojeyi arınmak, sürmekten daha güç olabilir. Pamuk ve aseton her zaman dayanakçıdır ama azıcık da yetenekli olmalısınız. Özellikle koyu renk ojeleri tırnağınızın kenarlarından başlayarak dışa doğru silin. Ojenizin altına parlatıcı sürmek de işinizi kolaylaştırır.
4 –  Tırnağınız seri kırılıyorsa ya da çok güç uzuyorsa, mineral ve protein alımınızı artırmalısınız. Özellikle yaz aylarında bolca su harcamalısınız. Ayrıca tırnaklarınızı hep aynı güzergaha doğru, yumuşak bir törpüyle törpülemelisiniz.
5 –  Tırnaklarınızı törpüledikten sonra, ıslatıcı bir kremle ellerinize ve tırnaklarınıza masaj yapın. Dilerseniz oje de sürebilirsiniz. Hepsi bu kadar. Ama ayda en az bir kere kuaföre gidip, manikür yaptırmanın hem size hem de tırnaklarınıza iyi geleceğini de söyleyelim.
6 –  Tırnaklarınıza ayda en az birkaç gün oje sürmeyin. Tırnaklarınız soluk alsın. Tırnaklarınıza oje sürmediğiniz zamanlar, Hindistan cevizi yağı sürebilirsiniz. Daha sıhhatli görüneceklerdir.
7 –  Kendinize ait, nitelikli bir manikür ekibiniz kesinlikle olsun. Hoşluk merkezinde ya da kuaförde manikür yaptırıyor olsanız dahi, onlardan size ait olan ekibi kullanmalarını isteyin. Böylece rastgele bir hastalığa tutulma tehlikesinden kendinize gözetirsiniz.

 

 

Yafta tırnak bakımı tırnak bakımı nasıl yapılmalı? Ayak Bakımı tırnak törpüle tarifleri el ve tırnak bakımı

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.