Magazin, Magazin Haberleri, Magazinevin.com

Site Rengi

2013/2014 Güz-Kış Makyaj Trendleri

17.02.2021
242
2013/2014 Güz-Kış Makyaj Trendleri

Kedi Bayan

Retro cazibesi sadece saç ve giyimde değil, makyaj konusunda da karşımıza çıkıyor! Çıplak bırakılmış mat dudaklar, hatasız bir cilt makyajı ve albenili gözler! Son zamanlarda bolca seçim edilen bir makyaj ürünü olan eye-liner, önümüzdeki sezon da hayatımızdan çıkmayacak gibi!

Retro Kraliçeleri

VeBottega Veneta göre, kırklı yılları kadınlarının lüks makyaj ve saç modelleri bir defa daha geri döndü! Çoğu tasarımcının yeni koleksiyonlarını sergilerken bu görünümü seçmelerinin sebebi, bu çok iyi tarzın birçok şık kıyafeti hatasız tamamlaması!

Kırmızı Cazibe

Kırmızı renk bu sezon büyük dönüş yapacak görünüşe bakılırsa! Tasarımcılar ve makyözler ojede kırmızının geri gelmesinden yanalar. Bu düşünce, Valentino, Burberry, Chanel ve diğerleri tarafından da sunuldu.

Geleceğe Dönüş

Metalik renkli makyajlar 2014 kışına da damgasını vuracak gibi gözüküyor! Hologramın popülerleşmesinden daha önce de bahsetmiştik; Dior da şovunda, taç yaprağı benekli dudakları ve bu metalik göz makyajıyla epeyce cesur bir makyaj görünümünü tercih etti.

Değil Makyaj

İşte makyaj malzemelerinizin minimum kullanımı ile elde edebileceğiniz harika bir görünüş! daima doğallıktan yanlamasına olanlar ve makyajda abartıyı sevmeyenlerin muhteşem görünmeleri için sezme yol! Keza rahat olun, hem doğal!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.