Magazin, Magazin Haberleri, Magazinevin.com

Site Rengi

2019 trend oje renkleri mercan ile mevsimin sıcaklığını yansıtın!

19.02.2021
308
2019 trend oje renkleri mercan ile mevsimin sıcaklığını yansıtın!
2019’un trend rengi olan mercan ile beraber bahar ve yaz aylarında tercih edebileceğiniz her kıyafete harmoni sağlayan lila, denim gibi renkleri bir araya getirdik

SADE ŞIK NUDE

Tercihi her halükarda sadelikten olanlar için kibar, şık, spor görünümü elde eden oje renklerinden biri nude tonlardır. Nude modası hız kesmeden bu yılda yerini koruyor. Dikkati tırnaklarınızda çeksin istemiyorsanız kibar bir görünüm ağlayan nude renginde bir ojeyi bu aylarda tercih edebilirsiniz.

2019-trend-rengi-oje-nude-NHrA.jpg

Kış sezonunun son aylarını yaşarken hafif çiçeklerin açması ve güneşin o ışıldayan ışıltılarını hissetmek bahara bir an önce girme isteği artmış durumda. Kışın sert geçen soğukta kat kat giyindiğimiz kalın ve koyu renkli kıyafetleri bir lahza önce kaldırıp yerine cıvıl cıvıl kıyafetleri sonuç isteğimiz artıyor. 

2019-trend-oje-renkleri-xBP5.jpg

Hepimiz biliyoruz oysa bu yazın trend rengi olan mercan yeniden! Umulan bahar kendini az da olsa belirli etmiş durumda! Kıyafetler ayakkabılar derken görünümün bütünlüğü sağlayan 2019’un trend oje renklerini bir araya getirdik. 2019’un trend oje renkleri neler? 2019’un trend rengi ne? İşte merak ettiğiniz bütün detaylar…

2019-trend-oje-renkleri-LQvz.jpg

Kadınlar için bütünlüğün ayrılmaz bir parçası olan ojeler en fazla tercih edilen kozmetik ürünler aralarında yer alıyor. Günlük üşenmeden kıyafete kadar sürülen ojelerde bu yıl bahar sezonunun en fazla merak edilen konuları aralarında yer alıyor. 2019 bahar sezonunda en fazla seçim edilen ve trend olan oje renkleri her kıyafete harmoni sağlayacak cinsten! İşte kolaylıkla bulabileceğiniz ve her kombine ahenk karşılayan o renkler…

2019-trend-oje-renkleri-RDt9.1jpg

KEZA ŞIK AYRICA SPOR RENGİ LİLA!

Ellerinizi zarif belirten ve her türlü kombine takviye olan bir öteki oje rengide lila olacaktır. Hafta sonu arkadaşlarınızla kahvaltıya veya akşam buluşmalarında görünümüzde ellerinizi kibar göstererek tamlık sağlayacak alternatif oje renklerinizden biri de lila olacaktır. 

2019-oje-trend-renkleri-lila-F4ed.jpg

DENİM ARTIK TIRNAKLARINIZDA!

Koyu renkli ve cesur olmayı sevenlerin gözde rengi bu sezonda denim renkleri yer alıyor. Kış aylarında bol bol etrafta gördüğümüz siyah yerini baharda denim rengine bırakıyor. Şık, asil ve cesareti bir arada toplayan denim mavisi yer alıyor.

2019-sezonun-trend-oje-rengi-denim-i79U.

SEZONUN FAVORI RENGİ MERCAN!

2019’un trend rengi aralarında yer alan mercan rengi ojeyi benzer şekilde oje olarak kullanabilirsiniz. Sıcaklığın ve kış sonrası havayı yumuşatan bir etkiye sahip olmasıyla her türlü renge ahenk sağlayan bu rengi tırnaklarınızda da kullanabilirsiniz.

2019-trendin-oje-rengi-mercan-vqOF.jpg

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.