Magazin, Magazin Haberleri, Magazinevin.com

Site Rengi

Sertap Erener’den itiraf

17.02.2021
262

Sanat severlerin ilgiyle bekledi Harbiye Açıkhava konserleri devam ediyor. Meşhur isimleri sevenleriyle buluşturan organizasyonun, önceki günkü konuğu Sertap Erener’di. Konsere gelenlere müzik şöleni sunan şarkıcı, koreograflarıyla da göz doldurdu. 25 yıllık kariyerinde, onlarca unutulmaz şarkıya imza atan artist, ön hazırlığı haftalar süren ve üç bölümden oluşan konserinde üç saat sahnede kaldı.

‘Albüm için kredi çektim’

Erener, şarkı arasında seyirci ile de sohbet etti. Kendisi için fazla manâlı olan ‘Sertab Gibi’ albümünü yaparken kredi çekmek zorunda kaldığını söyleyen Erener, Sezen Aksu’nun yazdığı ‘Kız Leyla’ şarkısını siyah duvakla söyledi.

Erener; Eurovision’u kazandığı ‘Everyway That I Can’ şarkısını, aynı koreografi ve çıplak ayakla seslendirerek seyirciye sürpriz yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.