Ezgi Eyüboğlu: O an fazla utandım
‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programının bu haftaki konuğu olan Oyuncu Ezgi Eyüboğlu, samimi açıklamalarda bulundu. Sanatla epeyce ilgili bir aile içerisinde artan ve evin tek kız çocuğu olduğunu anlatan Eyüboğlu, bir evin bir kızı olma hissiyatının sosyal yaşam içerisinde bir takım dezavantajlar da yaratabildiğini ifade etti.
“İlgi odağıydım”
Ünlü oyuncu, “Bir evin bir kızı olarak büyüyünce ister istemez ailede ilgi odağı haline geliyorsunuz. Lakin sosyal hayatta benzer ilgiyi bulamayınca ‘Eee ben alaka odağıydım. Burada neden alaka odağı değilim’ durumu olabiliyor.” sözleriyle güldürdü.
İktisat bölümü mezunu olan Eyüboğlu, iktisat biliminin kendisine çözümsel düşünme anlamında artısı olduğunu açıklama ederken, oyunculuk kariyerine yönelmeseydi okulda kalarak akademisyen olmak isteyeceğini söyledi.
Mükemmel Asır çekiminden anısını paylaştı
Oyunculuk kariyeri baştan başa başına gelen gülünç anılarını da samimi olarak paylaşan Eyüboğlu, “Harikulade Asır”da rol aldığı dönemle ilgili de bir itirafta bulundu.
Projeye kabul edildikten daha sonra hazırlanma sürecinin çok kısıtlı olması nedeniyle kendisi çok seri bir şekilde set ve kamera karşısında bulduğunu anlatan Eyüboğlu, “Padişahın karşısına çıkacağım bir sahne çekecektik. İlk sahnelerimden biriydi. Ben de alışılagelmiş bir şekilde Halit Ergenç’e içten yürüdüm. Hiç unutmuyorum Yağmur veya Durul Hoca ‘Bağdat Caddesi’nde yürümüyorsun, padişahın karşısına çıkıyorsun Ezgi’ demişlerdi. Fazla utandığımı hatırlıyorum.” biçiminde konuştu.
Henüz yorum yapılmamış.